Gött

Tjabba!
Har ätit just och var gött! Enkelt också, kyckling med sås och ris, tog kyckling för stekte sen tog jag ett paket arla crème fraîche tomat och basilika och hällde på, tog sweet chilli sås i och rörde runt lätt det små puttra, servera med ris! Jätte gott, åt upp så snabbt att jag glömde ta kort, förlåt :(
Aja ha Det bra :)


Hejhej!

Hejsan ni där!
I julas så fick vår mormor och morfar en julklapp av oss barn, att vi skulle laga mat till dom! Och den fick dom nu, bättre sent än aldrig ;) haha
Aja, jag tog fram recept och sa vad dom andra skulle göra så började vi med att förbereda lite, vi gjorde Skagenröran, currysåsen och crème brulee och stack till dom där vi la upp Skagen toasten, började med kycklingen och klyftpotatisen, fixade salad. När vi hade ätit klart förrätten och varmrätten så var det efterrätten! Crème Brulee med hallon och vanilj glass! Jätte gott, allt blev ganska bra och dom uppskattade det!
Hej då :)


Currygryta

Hejsan!
Idag har jag lagat lite mat till min kära familj! Blev currygryta! Blev ganska gott tyckte jag och resten av familjen med som tur!
Körde på eget recept, använde bara kyckling, kokosmjölk, gul -, vitlök, sop, paprika, röd currypasta.
För stekte kycklingen först och sen rörde jag ner allt och lät det puttra en stund så att kycklingen blir mjuk och saftig, blev den med!
Serverade sedan med ris gott!


RSS 2.0